• Online İşlemler
  • Online Vize İşlemleri
  • Dubai ve Abu Dhabi Vizeniz Türk Hava Yolları'ndan

Dubai ve Abu Dhabi Vizeniz Türk Hava Yolları'ndan

Türkiye çıkışlı Dubai ve Abu Dhabi’ ye Türk Hava Yolları ile uçan yolcularımıza E-vize uygulamasına başladık.

Yolcularımız online vize başvurusu için Türk Hava Yolları Satış Ofislerinden ya da Yetkili Bilet Satış Acentelerimizden detaylı bilgi alabilirler.

Online vize talebiniz için ortak evraklar

1- Pasaportun Pasaportun 2.3. nolu sayfasının (fotoğraflı sayfa) scan edilmiş kopyaları, (Pasaportun geçerliliği en az 6 ay olmalıdır. )
2 - 1 adet fotoğraf (jpg formatında, normal vesikalık)renkli scan edilmiş kopyası,
3- Vize başvurusu yapan kişi adına düzenlenmiş sabit fatura, ikametgah, ve ya kredi kartı ekstresi (cep telefonu, su, elektrik, doğalgaz v.s)(tüm belgeler için son 2 ay içerisinde olması gerekmektedir)
4- Vize ücretinin yatırıldığına dair banka dekontu,
5- İBRANAME (ibranamenin ıslak imzalı orijinalinin Harbiye Satış Müdürlüğüne gönderilmesi gerekmektedir.)

ÇALIŞANLAR İÇİN;

6- Çalıştığı iş yerinin faaliyet belgesi (3 aydan eski olmamalıdır)
7- Bağlı olduğunuz sosyal güvenlik kurumuna ait evrak (SGK, emekli sandığı, bağkur vb.)
8 - Çalıştığı işyerinin, antetli kağıdına yazılmış, BAE’ye giriş nedenini belirten yazı.

İŞYERİ SAHİBLERİ İÇİN;

6- Çalıştığı iş yerinin faaliyet belgesi (3 Aydan eski olmamalıdır.)
7- Vergi levhasının fotokopisi, (son 1 sene)
8- Ticaret sicil gazete kopyası,
9- İşyerinin, antetli kağıdına yazılmış, BAE’ye giriş nedenini belirten yazı.

EMEKLİLER İÇİN;

6-Emekli Cüzdan kopyası ve ya emekli aylığı banka yazısı
7- A4 kâğıda yazılmış BAE’ye giriş nedenini belirten yazı.

ÖĞRENCİLER İÇİN;

7-- Okuldan alınan yeni tarihli öğrenci belgesi (son 3 ay)
8- A4 kâğıda yazılmış BAE’ye giriş nedenini belirten yazı.

EV HANIMLARI İÇİN;

7- Evli ise evlilik Cuzdan Kopyası, bekâr ise ikametgâh
8- A4 kâğıda yazılmış BAE’ye giriş nedenini belirten yazı.

Online vize talebiniz için uygulama şekli

Gerekli evraklar listesinde yer alan İBRANAME, ıslak imza zorunluluğundan dolayı elden ya da kargo ile Harbiye Satış Müdürlüğü Cumhuriyet Cad. No:123 K:4 B.A.EMİRLİĞİ VİZE BİRİMİ Harbiye/İSTANBUL adresine gönderilmelidir. İBRANAME gönderilmemiş ise başvurunuz işleme alınmayacaktır.

Vize başvuru sistemimize scannerden taramış olduğunuz evrakları yüklerken evraklarınızın görsel cözünürlüğüne ve okunabilirliliğine dikkat ediniz.Evrak yüklemesinde her bir evrağın dosya büyüklüğü 1 MB’ı aşmamalıdır.

Vize onayları sisteme tanıtılmış olan mail adreslerine yönlendirilir..B.A.Emirliği vize onayının geç cıkması, geç müracatta bulunulmuş olması veya vizenin onaylanmaması  gibi nedenlerden dolayı Türk Hava Yolları sorumlu tutulamaz.

B.A.Emirliği vize Başvurunuzu seyahat tarihinizden minumum 7 iş günü öncesinde yapmış olmanız gerekecektir.Online vize uygulamamızdan Türk Hava Yolları ile Dubai ve Abu Dhabi’ye seyahat edecek olan Türk vatandaşları yararlanabilir.

Vize için başvuru yapacak kişinin B.A.Emirliğinden onaylı ve geçerliliği olan bir vizesinin olmaması gerekmektedir.Halihazırda oturum izni olan yolcularımızın başvuruları onaylanmamaktadır.Bu tür yolcuların müracatı B.A.Emirliği konsolosluğuna olmalıdır.

B.A.Emirliği vizesi için yapılan müracaat sonrası yatırılan ücret iade edilmemektedir. Vize geçerliliği 30 gündür.Ve tek girişliktir.Yolcunun vize için 6 aylık geçerliliğe sahip pasaporta ihtiyacı vardır.

Dubai vize Total ücreti  100 USD olup hesap numaramız

TÜRK HAVA YOLLARI A.O.
Türk Ekonomi Bankası A.Ş. Trakya Kurumsal Şube
IBAN No : TR590003200000000012660560

USD Hesap No : 12660560

ÖNEMLİ: Hesap no USD’dır. Ödeme USD olmalıdır.
Ödemeler yapılırken mutlaka dekont üzerinde başvuru sahibi ad/soyad belirtilmesi gerekmektedir.
TEB bankası haricinde yapılan tüm ödemeler THY hesabına ortalama 3-5 işgününde yansımakta olup, başvurular ödemeler  hesaba düşünce işleme alınmaktadır



İBRANAME’yi gönderim adresimiz

THY A.O Harbiye Satış Müdürlüğü Cumhuriyet Cad. No:123 K:4 B.A.EMİRLİĞİ VİZE BİRİMİ Harbiye-ŞİŞLİ / İSTANBUL

 

Detaylı bilgi için

evize@thy.com adresine mail atabilirsiz.

 

ÖNEMLİ NOT:

Pasaport gecerlilik süresi en az 6 ay olmalıdır. 
Eğer daha önce B.A.Emirliğine yapılan ziyarette ülkede 15 günden fazla kalınmış ise; yeni vize müracatı yapılabilmesi için ülkeden son çıkış tarihinden 30 gün geçmiş olmalıdır.
Vize başvurunuzu yaparken adınıza kayıtlı gecerli bir B.A.E. vizesi olmamalıdır.
B.A.Emirliğine giriş ve çıkışın THY ile yapılması zorunludur.
B.A.E’de kalış için verilen vize süresinin aşılması halinde vize başvurusunda bulunan kişi yada kurum doğabilecek cezai ve hukuki tazminatlardan yükümlü olacaktır. 

 

İbraname için tıklayınız...

Vize başvurusu için tıklayınız...

 

V2V